Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Διαδικτυακή εκδήλωση "Καπιταλισμός-Κυβέρνηση βλάπτουν σοβαρά την υγεία μας - Η αντίσταση και η ανατροπή τους το χρέος μας", Κυρ. 9/1, 7 μ.μ.

 Η Ταξική Κίνηση για την Εργατική Χειραφέτηση διοργανώνει την Κυριακή 9/1 στις 7 μ.μ., διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα "Καπιταλισμός-Κυβέρνηση βλάπτουν σοβαρά την υγεία μας - Η αντίσταση και η ανατροπή τους το χρέος μας".

Η Ταξική Κίνηση για την Εργατική Χειραφέτηση διοργανώνει την Κυριακή 9/1 στις 7 μ.μ., διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα "Καπιταλισμός-Κυβέρνηση βλάπτουν σοβαρά την υγεία μας - Η αντίσταση και η ανατροπή τους το χρέος μας". 

Στην περίοδο της επιδημιολογικής έξαρσης, όπου τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται καθημερινά, δε μιλάμε για μία ειρωνεία της τύχης, αλλά για προδιαγεγγραμμένο αποτέλεσμα της πολιτικής της ελληνικής κυβέρνησης όπως και των περισσότερων Κυβερνήσεων της ΕΕ στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Στην προσπάθειά τους να μετατοπίσουν κάθε φορά τις κυβερνητικές ευθύνες, μετράμε χιλιάδες νεκρούς της πανδημίας, με κινήσεις τακτικής και κανένα ουσιαστικό μέτρο προστασίας των εργαζομένων.
ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ!
Δύο χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, συζητάμε ακόμα για τα αυτονόητα. Η μάχη για την προστασία της δημόσιας και δωρεάν υγείας για άμεση ενίσχυση του ΕΣΥ κόντρα στην ανάγκη για κέρδος του κεφαλαίου είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Είναι μάχη για διεκδίκηση σε κάθε πεδίο της κοινωνικής ζωής λαού και νεολαίας για υγεία και ελευθερίες.

 

Ομιλητές:

  • Μιχάλης Ρίζος, Γιατρός, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζόμενων Αττικού Νοσοκομείου
  • Αντώνης Κουρούκλης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ)
  • Σταύρος Μανίκας, εργαζόμενος στις συγκοινωνίες, μέλος Δ.Σ. σωμ. εργαζομένων Ο.Σ.Υ. και Δ.Σ. Εργατικού Κέντρου Αθήνας

 

Η εκδήλωση θα προβληθεί από τη σελίδα της Κίνησης στο facebook.


https://www.facebook.com/events/1795648360826278?ref=newsfee


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρεμβάσεις στο δημόσιο: Καταγγέλλουμε τη φασιστική παρασυναγωγή δήθεν «σωματείου» που έγινε στα μουλωχτά στο κτίριο της ΕΔΟΘ από παρακρατική ομάδα

Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις στο δημόσιο http :// paremvasi . blogspot . gr /             dimosio . paremvasis @ gmail . com ...